Om Heine

Dans, syng med og fest igennem sammen med HEINE – perfekt til event, firma og privatfester.

Masser af hit, der spænder bredt fra go’ gammel 70′-80 -90’er musik som “Fra John Mogensen, Thomas Helmig, Kim Larsen og Shubidua, til Abba, Elvis, Toto og Bruce Springsteen”.

“Kort og godt” der er musik for alle aldre og hits alle kender.

Flotte Backing-tracks med trommer, bas, klaver, og strygere, som giver oplevelsen af et helt orkester, hvortil HEINE synger og spiller guitar til samt der tit falder en sjov bemærkning i mellem numrene.

HEINE er altid med højt humør og lægger ikke skjul på at give den fuld gas.

Kontakt HEINE, hvis I ønsker en festlig aften med god musik.

Konceptet er såre simpelt og effektivt: Folk skal ha’ en sjov aften !! Du møder altid HEINE serveret med et smil på læben!

HEINE blev meget synlig i medierne –specielt efter samarbejdet med Ole Kibsgaard 2018.Med de mange underholdende TV shows og artikler i Familie Journalen, har også givet HEINE stor opmærksomhed på hans live performance

Referencer

Fantastisk oplevelse

Heine gjorde hele forskellen til mine forældres uhøjtidelige sølvbryllup i haven. Professionel fra start til slut. Vi hyrer ham bestemt igen!

Anmeldt af Ditte d. 25. august 2019

Super arrangement

Heine er meget imødekommende, ide-rig og opsat på at give den perfekte oplevelse.Anmeldt af Lene Larsen d. 11. april 20205 store stjerner til HeineHeine er frisk, synger og spiller godt.

Anmeldt af Sanne Rørmose Sandgaard Andersen d. 2. december 2019

5 store stjerner til Heine

Heine er frisk, synger og spiller godt.

Anmeldt af Sanne Rørmose Sandgaard Andersen d. 2. december 2019

Super super super

Vi havde fornøjelsen af at have Heine ude og spille til vores 40 års fødselsdag dag. Det satte så meget gang i festen. Fed musik spillet af en fantastisk kunstner. Vælg ham hvis festen skal være i top!

Anmeldt af Martin Nielsen d. 13. maj 2019

Skabte en fantastisk stemning

Vi har haft Heine Mindstrup ude til vores 80ér arrangement. HEINE har indøvet et helt repertoire af 80’er hits og skabte en fantastisk stemning til vores arrangement. Med HEINE ved roret kunne det ikke andet end at blive til en 80’er fest i verdensklasse.Heine synger og spiller fantastisk guitar -vi kan varmt anbefale ham. Heine får 5 store stjerner for at skabe den perfekte fest hos os!

Anmeldt af Jarl og Jasmin d. 22. juni 2019

Musik

Rigtig godt

Anmeldt af Nicklas Aase d. 13. februar 2020

Fantastisk underholdning

Godt program man bliver glad af. Svært at sidde stille, når Heine spiller.

Anmeldt af Jane Petersen d. 9. november 2019

Super underholder

Kender ham fra Kundby dagen, han er venlig, morsom og fleksibel.Han spiller til morgenmad, til race på branddammen, markedspladsen og på sportpladsen. Alting sker med et smil og glimt i øjet. Han spiller alle de kendte ørehængere og sing along sange folk kender.

Anmeldt af Steen Kofoed Saxtorph d. 31. maj 2019

Stjernesanger

Heine var med på det niveau hvor publikum var og gav nogle af publikummerne lov til at synge selvstændigt med, det var noget der gik rent ind hos publikum. Han var venlig og imødekommende. Hans musik var noget alle kunne synge og svinge med på. Os på Rødbo synes godt om ham.

Anmeldt af Marianne og Anna-Kirstine d. 30. maj 2019

Inge, Festtype: 60 års fødselsdag

Heine var ude til min runde fødselsdag og gav underholdning i verdensklasse 🙂

Tak Heine, du var med til gøre min runde dag uforglemmelig -god musik og sang der satte gang i selskabet.

Du havde et bredt udvalg af populære sange. Men jeg elsker jo 70 ‘rock-og det kunne du også. Du var et meget populært, festligt og et professionelt indslag.

Jeg kan varmt anbefale Heine til enhver lejlighed og til alle aldersgrupper. Alle gæsterne var glade og Heine lukkede aften med guitaren på ryggen til smoke on the water –rigtig rockin ́ roll oplevelse. –Inge

Anmeldt af Inge Jensen d.23. August 2019